Ole Hyvä – mina tvättmedelsfavoriter

maj 27, 2018 No Comments

Det här inlägget är ett betalt samarbete med Ole Hyvä luonnontuote

 I över två år har jag använt mig av Ole Hyväs tvättmedel. Det är ett fantastiskt märke med etiska principer och för Zero Waste-jag är det ju perfekt eftersom de kör med principen att man får fylla på gamla flaskor. Nu har de uppdaterat sin look till en fräsch och stilren design, vilket gör att man ännu hellre använder samma flaskor om och om igen! I det här inlägget kommer jag att presentera tre favoriter: schampo, tvål och balsam!

Besök deras webbshop genom att klicka här.

Ole Hyväs flytande tvål är väldoftande och skonsam. Den finns i flera olika dofter dessutom men jag tyckte fläder och apelsin lät rätt så bra, vilket det ju var. Något jag gillar starkt med Ole Hyvä, är att de har ett så bra veganskt och ekologiskt utbud och att deras produkter dessutom tillverkas med grön el. Jag är nog deras trognaste kund tror jag, haha. Älskar dem.

Jag tvättar inte håret för ofta, helt enkelt för att det sliter på det. Och jag får ofta höra att mitt hår mår så bra och är så tjockt och friskt. Själv tror jag starkt på att skonsamma miljövänliga produkter också är snälla mot kroppen. Mitt hår blir alltid fint och rent efter tvätt med dessa produkter.

För alla som älskar balsam men absolut vill vara Zero Waste, jag har nu en viktig uppgift till er! Kräv att återförsäljarna (t.ex. Ruohonjuuri) börjar sälja av dessa i lösvikt också! Det är lagligt men ingen vanlig syn, tyvärr. Jag vill åtminstone gärna använda balsam och så klart då från Ole Hyvä, mitt absoluta favoritmärke. Tror jag slänger iväg ett mail till återförsäljarna direkt. Fint att kunna påverka som konsument!

Jag kan varmt rekommendera dessa tre produkter och, som sagt, de hittas också i andra dofter och även som doftfria. Njut av att vara ren på ett miljövänligt och etiskt sätt. Man kan även köpa hem en påfyllnadspåse ur vilken man fyller på mer i de tomma flaskorna. Det är inte helt och hållet skräpfritt men ett bra alternativ för den personen som endast vill minska på plastavfallet men inte sluta konsumera det helt. <3 Klicka här för att komma till Ole Hyvä Luonnontuotes webbshop.

No Comments

Leave a Reply

Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

Kategorier

Follow

Senaste artiklarna

×