OM FALKA

FALKA är sidan för just dig som är intresserad av hållbar livsstil och välbefinnande. FALKA grundades 2020 av mig, Julia Degerth, och jag hoppas att sidan kommer att bli din nya svenskspråkiga favoritinspirationskälla för hållbarhet och frågor gällande det. För mig är hållbarhet välmående, rättvisa och allt annat som helt enkelt gör att något så att säga håller i längden.

FALKA har sin grund i bloggen Grön i Åbo som jag skrev mellan åren 2015-2020. FALKA är hur som helst en mer utvecklad version och går helt och hållet på svenska.

Allt det här är egentligen ett resultat av min barndom. När jag var 11 år hörde jag om klimatförändringen första gången och kände mest att vi inte längre kan vänta, något måste göras nu. Den oron jag kände då ledde till egentligen allt jag gör idag. Grön i Åbo som blev FALKA, mitt eget företag, min bok Min lilla gröna och nya kontakter, roliga samarbeten och evenemang. Jag är tacksam att min dröm om att nå ut till folk gick i uppfyllelse. Och därför: tack för att just du är här och hoppas du kommer att trivas.

Om du är intresserad av att jobba ihop med mig i form av produktsamarbete, fotografering, workshop- och/eller föreläsningsmaterial eller vill köpa min bok Min lilla gröna, blir jag jätteglad om du vill maila mig på

groniabo@gmail.com

Vi ses och hörs,
Julia

Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

Kategorier

Follow

Senaste artiklarna

×