M HandMade – naturlig hudvård från Jakobstad + 10% rabattkod

mars 22, 2020 No Comments

Det här inlägget är ett betalt samarbete med M HandMade – naturlig hudvård.

Idag vill jag presentera ett inhemskt hudvårdsmärke som heter M HandMade, hemma från Jakobstad och med ljuvliga naturliga produkter i sortimentet. Rekommenderar varmt att kolla in dem, du kommer till hemsidan här. Dessutom har jag en rabattkod längst ner i blogginlägget, för den som vill bekanta sig med produkterna eller som kanske redan är en trogen kund! Läs eller skrolla!

Jag försöker själv hålla en så liten samling produkter i badrummet som möjligt men ändå så att det fungerar för mig och täcker mina behov. Att komma till var jag är idag, har hur som helst inte varit något som gått snabbt eller varit lätt. Det är nämligen inte alls självklart att alla ekologiska naturliga hudvårdsprodukter och smink som finns, skulle fungera. Det kan vara så frustrerande för konsumenten att använda pengar på sådant som inte gör sin uppgift och därför är jag SÅ glad att få presentera dagens företag. Med underbara, mjuka, läkande produkter. Som fungerar på riktigt.

På sistone har jag använt mig av dessa tre produkter ur M HandMades sortiment: Shea Deo, Silky Dream Body Butter och Lip Balm.

Den första var jag främst intresserad av för att jag själv haft sådana svårigheter att hitta en naturlig miljövänlig och kroppsvänlig deodorant som faktiskt skulle fungera. I ungefär ett år har jag använt en annan deodorant och varit mycket nöjd med den men funderat om det verkligen inte finns andra fungerande på marknaden? Det måste det ju liksom, i djungeln av produkter! Och efter att ha testat den här Shea Deon kan jag konstatera att den är precis lika bra som den jag hittills använt. Bonus dessutom att den tillverkas i Finland.

Men vad är det med den som fungerar då? Jo, svettig som jag är så luktar jag gott och känner mig fräsch då jag använder den. “Vanliga” deodoranter innehåller ofta aluminium som kan vara skadligt för vår hälsa och dessa låter oss inte svettas. Naturliga deodoranter tar inte bort svetten helt, den är något naturligt, men däremot hindrar de svetten från att lukta. Jag älskar det. Shea Deon av M HandMade är alltså den ena av de enda två stycken naturliga deodoranter som fungerat för mig – och då har jag testat många. Tänk. Den är verkligen värd en chans om man vill gå mot hälsosammare produkter i badrummet.

Silky Dream Body Butter. En liten burk med ett nästan gräddlikt innehåll. Jag smorde in mina ben i denna och de blev silkeslena, mjuka som bara den! Produkten doftar också så fräscht av grapefrukt och sheasmör. Jag har själv använt rent sheasmör ett tag redan för att behandla vissa riktigt torra delar av min kropp och den här ljuva produkten ger antagligen just därför ett så lyckat resultat. Lena ben men framförallt återfuktade sådana. På M HandMades hemsida berättas att produkten är extra omtyckt av personer med t.ex. psoriasis och eksem och det kan jag absolut tro. Den känns liksom.. mättande, om det går att beskriva en kräm så.

Lip Balm. Som en torris i läpparna, behöver jag något riktigt fett för att mjuka upp dem. Sheasmör är något jag upplever att fungerar bra men jag märker också att detta läppbalsam har samma effekt. Läppbalsamet innehåller inte sheasmör men däremot bivax, något jag vet att fuktar effektivt. När min kompis blev klar från studierna gav jag henne nämligen en hemgjord kroppskräm som hela hennes familj älskade – gjord på bivax! Förutom bivax innehåller den dessutom mandelolja som också fungerar mjukgörande.

Häromdagen märkte jag hur min mungipa igen började spricka upp (det är en av de mer jobbiga smärtorna i ansiktet, man kan ju knappt öppna munnen för att äta om man vill undvika att det blir värre), så då smetade jag ordentligt av det här läppbalsamet på mungipan, som genast blev mjukare och mer “användbar”. Användbar mungipa, haha. Men ni förstår, det hjälpte och nu använder jag läppbalsamet mycket och ofta för att läka såret i stället för att torka ut det än mer. Det kan ta veckor innan mina mungipor läker vanligtvis faktiskt men jag märker hur det här har en positiv inverkan genast från första användningen. Såret har redan stängts efter några dagar men kräver ännu lite balsam för att inte öppnas igen. Det här hörni!! För dem med samma problem som jag. Dessutom har läppbalsamet en solskyddsfaktor för att vi inte skall bränna läpparna. Viktig både sommar och vinter och allt däremellan.

De tre produkterna jag velat testa och presentera för er. Så fina produkter! Men M HandMade har också t.ex. en annan deodorant och dessutom en salva för värk och inflammationer m.m. Jag är också nyfiken på deras solkräm då jag vet hur de “vanliga” solkrämerna innehåller ämnen som kan vara rentav skadliga för oss människor, för att inte tala om naturen. Kanske någon av er är bekanta med solskyddskrämen och vill dela med sig av sina erfarenheter? Berätta gärna i kommentarerna!

Och förutom solskyddskrämen – har ni testat andra av M HandMades produkter eller är det här ett nytt företag för er? Är nyfiken att höra! Och som ni kanske märker så står jag definitivt bakom produkterna. De är fina, välgjorda, fungerande och inhemska. Allt och lite till!

Med koden March2020 får du 10% rabatt på hela sortimentet fram till sista mars! OBS! För att beställa besöker du M HandMades hemsida och trycker på “Beställningsformulär | Tilauslomake” och skriver in rabattkoden under “Rabattkod – Alennuskoodi“. Lätt som en plätt! Extra viktigt att stöda lokala företag i dessa tider (men så klart annars också!). M HandMade levererar produkter främst inom Europa men de kan också skickas världen runt.
Du hittar förresten också M HandMade på Instagram här , följ gärna!

PST! Har du ett företag och är intresserad att bli återförsäljare för M HandMades produkter (gäller ej privatpersoner)? Kontakta då info@mhandmade.fi för mer info!

No Comments

Leave a Reply

Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

Kategorier

Follow

Senaste artiklarna

×