Lunette x Grön i Åbo – vinn en menskopp!

augusti 25, 2019 No Comments

Det här inlägget är ett samarbete med Lunette

Hej där hallå och välkommen! Idag skall jag snacka menskoppar med er och det för att jag själv är en trogen användare sedan tre år tillbaka och 100% nöjd! Jag har den stora äran att samarbeta med Lunette, vars menskopp jag själv använder. Så! Då ser vi vad som erbjudas skall! DU KAN JU VINNA EN EGEN MENSKOPP NÄMLIGEN!

Visste du att finländska Lunettes menskopp både är planerad, tillverkad och för hand paketerad i Finland? Det här innovativa brandet tillverkar sin menskopp av högklassigt, FDA-godkänt medicinskt silikon. Du hittar den i sex olika färger och två storlekar så du kan välja din egen favorit! Dessutom säljer Lunette också rengöringsprodukter som Feelbetters menskoppstvål och koppservetter, som är räddningen då man inte har vatten i närheten. Det fina med servetterna är att de, så klart, dödar majoriteten av bakterierna men samtidigt också är 100% nedbrytbara, vilket gör dem ännu enklare att använda var som helst.

Bild 2 Lunette

Tar man väl hand om sin menskopp genom att rengöra den noggrant, kan den fungera i upp till tio år. Tio år! Tänk! Det är en enorm skillnad i mängden avfall och pengar om man jämför med de omkring 17 000 engångsbindor och -tamponger som en person annars använder under sin livsstid. Då koppen inte längre används (efter flera år) kan den brännas och på det viset göras av med på ett väldigt miljösnällt sätt utan att lämna efter sig ett stort fotavtryck.

Även om den här fantastiska (!) produkter i sig själv redan räddar världen på många vis, har Lunette dessutom gjort själva förpackningen nedbrytbar. Förpackningen är plastfri och t.o.m. “fönstret” i den är plastfri och gjord av certifierad cellulosa.

SÄKERHETSINFO: Danska Danish Consumer Council THINK undersökte sju olika menskoppars kemikaliehalter och Lunettes transparenta kopp fick bästa poäng och var den enda med rena papper! För Lunette kommer produktens (och kundens) säkerhet alltid först.

Bild 1-3 Lunette

Jag älskar den här produkten själv och det har även framkommit i Lunettes senaste kundundersökning* att de allra flesta andra verkar tänka likadant. Hela 99% av deras användare skulle rekommendera Lunette-menskoppen till andra. Dessutom meddelade 87% att de ansåg att deras livskvalitet förbättrats efter att de tog koppen i bruk. Min livskvalitet förbättrades också och allt känns mycket enklare nu. Jag sparar tid och pengar genom att använda den och jag mår bra av att veta att den är miljövänlig att använda.
* Lunette Asiakastutkimus 2018

Men så, till saken!
Jag är så glad att meddela att DU nu kan få möjligheten att testa Lunettes produkter! I samarbetet Lunette x Grön i Åbo kan du nämligen vinna ett produktpaket av Lunette, innehållande en menskopp i den färg och storlek du vill ha (lila, blå, transparent, gul eller orange i storlek 1 eller 2), Lunette Feelbetter-rengöringsmedel och Lunettes rengöringsservetter samt en Lunette-sminkpåse i bomull (paketets värde 50 €). Gilla någon av följande Facebook-sidor: Lunette Kuukuppi (FI), Lunette Menskopp (SE) eller Lunette Menstrual Cup (Global) eller @lunettecup på Instagram och kommentera här nedan:

1. vilken din favoritfärg på koppen är och varför just DU borde vinna ett produktpaket (+ din e-post)
ELLER
2. varför du väljer Lunette Menskopp framför andra produkter – är det det ekologiska, priset, säkerheten eller det praktiska som lockar? (+ din e-post)

Kom ihåg att skriva din e-post i kommentaren! Vi väljer en vinnare bland de som kommenterar och hen får hem ett Lunette Kit! Jag tycker absolut du skall hänga på, du kommer inte att ångra dig.
Om du inte är en av vinnarna vi drar eller annars är i behov av Lunettes produkter, så har jag nu dessutom en -20% rabattkod att dela med mig av till just DIG, som gäller fram till slutet av september. Skriv bara LUNETTE4YOU i fältet för rabattkoder. KRAM OCH TACK FÖR MIG

No Comments

Leave a Reply

Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

Kategorier

Follow

Senaste artiklarna

×