Den bästa naturliga deodoranten

september 1, 2019 No Comments

Det här inlägget är ett betalt samarbete med House of Organic

Filur-Julia på G med att applicera lite deodorant. Nästan plastfri, helt vegansk och cruelty-free deodorant. Och för en gångs skull en som på riktigt fungerar för mig. Jag blev helt KÄR i Ben&Annas produkter när jag för cirkagurka ett halvår sedan testade deras deodorant första gången. Att göra egna kanske går men de har sällan (aldrig) fungerat för mig i mer än en vecka och sedan är det bara hejsvejs med det. Ben&Anna har varit bra från början och jag vill verkligen rekommendera dem till er alla. Ni hittar dem hos fina House of Organic.

Hos House of Organic hittar ni som sagt dem och det i alla möjliga olika dofter. Här t.ex. Provence, Lemon & Lime och Pure. Men finns ju så många andra också och de är alla fräscha dofter som håller. Har testat alla dofter ni ser i det här blogginlägget och älskar älskar älskar dem. Tänker aldrig sluta använda dessa, efter år att ha försökt hitta något som fungerar i längden! Så glad att Ben&Anna kom in i mitt liv.

En orsak att jag slutade använda “vanliga” antiperspiranta deodoranter var det faktum att de oftast innehåller aluminium som man tror kan kopplas till ökad risk för bröstcancer. Dessutom ville jag undvika plast och med Ben&Anna är allt det möjligt, de är till största delen endast kartong och med en liten plasthinna därtill. Väldigt lite plast. <3 Som tidigare nämnt är de veganska och cruelty-free men också aluminiumfria. Kan vara en game changer ganska långt för många! Testa dessa!

Vad mer är intressant med Ben&Anna? Jo mycket. Ser ni att det står “Supports ocean cleaning”, alltså att produkten stöder rena hav? Som ni vet hamnar en stor del av världens plastavfall precis där det inte hör hemma, i havet, och genom att stöda projektet One Earth One Ocean e.V. är Ben&Anna med och renar haven. Läs GÄRNA om projektet här (klick!). Det betyder alltså att du indirekt stöder rena hav genom att stöda Ben&Anna. Och House of Organic <3

Inte mer av detta i haven, tack.

På House of Organics sidor hittar du en massa andra intressanta produkter om du vill leva ett miljövänligt liv. De väljer endast etiskt producerade produkter och sådana som stöder en hållbar utveckling till sitt sortiment. De vill göra gott och det gör de också. Söker man på “zero waste” hittar man dessutom specifika produkter för det. House of Organic är på det sättet också 10/10-bra att de gärna stöder små inhemska märken och lyckas vackert lyfta fram dem. Stöd de små liksom! På deras sidor kan man läsa mer om dem, deras värden och hur de arbetar för en hållbar utveckling. Det var trevlig läsning kan jag lova.

Förutom Ben&Annas produkter tycker jag absolut att du skall kolla in t.ex. House of Organics konjakssvamp (REKOMMENDERAR STARKT TILL ER MED AKNE), finländska Murumuru och Flow-kosmetiikka, m.m.. Hoppas ni tycker om House of Organic lika mycket som jag. Alla åsikter och rekommendationer i det här blogginlägget är mina egna och jag rekommenderar House of Organic för att jag på allvar tycker att de gör ett bra och viktigt arbete då de samlar etiskt och miljövänligt på ett ställe och gör det mer tillgängligt för kunder att hitta produkter som inte förstör vår planet. Heja dem!

No Comments

Leave a Reply

Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

Kategorier

Follow

Senaste artiklarna

×