Vinn 1+1 Min lilla gröna med lite tilltufsad pärm!

maj 25, 2020 8 Comments

Hej där!

Det har råkat sig så illa att jag har en del exemplar av min bok Min lilla gröna, som blivit fula i pärmen! Orsaken: andra exemplar av boken har färgat av sig på dessa eller slitit pärmens kanter. Nu vill jag därför så klart inte slänga dessa böcker men känner ändå att de kanske inte lockar om de kostar.. så! Därför har du en fantastisk tur att vinna 1 bok till dig själv och 1 till din kompis! Jag kommer alltså att skicka två stycken böcker med varsin personlig hälsning i dem till 1 person (1 adress, dvs den personen som deltar i tävlingen) som sedan får ge den extra boken i present till sin kompis!

(OBS! Jag skickar boken till adresser i Finland endast)

Så här deltar du i tävlingen:
Kommentera senast söndag 31 maj 2020, under det här inlägget, varför just du och din kompis skall få boken! Varför är ni värda att vinna?
(OBS! jag ser inte nödvändigtvis kommentarer på Bloglovin’, så det lönar sig att klicka in sig på orginalinlägget för att kommentera!)

Jag väljer den kommentar jag tycker att är bäst och det kan t.ex. vara den mest genuina, den roligaste eller helt enkelt en som sticker ut. En kommentar jag gillar!

Kom ihåg att skriva din e-post så jag kan kontakta dig i efterhand!

8 Comments

 • Veera maj 25, 2020 at 18:38

  Hej, jag har läst din blogg typ ett år, men har inte kommenterat tidigare fast jag gillar dina inlägg. Jag skulle gärna vilja vinna boken så att jag kunde bläddra den alltid när jag behöver inspiration och göra anteckningar dit.

  Jag hade tänkt att jag skulle hålla en liten föreläsning om miljösaker i vår marthakrets på vintern. Den andra boken skulle jag ta med dit (om jag vinner böcker alltså) oc mina marthatanter är svenskatalande så de uppskattar alltid on jag hittar någonting info på svenska fast jag har en finskspråkig bakgrund.

 • Anna maj 25, 2020 at 19:02

  Hej!

  Jag ska flytta i Augusti, till mitt första egna hem. Att få ha din bok och dessutom få hjälpa till med att undvika att de slängs, skulle kännas super! Min miljömedvetna kompis ska också flytta och jag vet inte någon annan som skulle bli lika glad över boken som hon. Jag kan tänka mig att boken innehåller en hel massa bra saker att tänka på, speciellt när man själv kan få bestämma över sitt hushåll. Dessutom är det ju ganska skojigt att jag faktiskt ska flytta till Åbo!

  Håller tummarna. 🙂

 • Anna maj 25, 2020 at 19:08

  Hej hallå!

  Det skulle vara super att få vinna din bok. Jag ska flytta hemifrån och det känns som om boken skulle vara behändig när det gäller att skapa ett grönt hem. Min miljömedvetna kompis ska också flytta ut och jag vet inte någon som skulle bli så glad av att få boken som hon. Förresten så råkar det vara Åbo som ska bli min nya hemstad!

  Håller tummarna 🙂

 • Lotta maj 26, 2020 at 00:31

  Jag vill ha olika och nya synvinklar till ekologisk liv. Jag har varit för många år som Luomu-Lotta (som min mamma säger :D),men jag vill ha mer information!

 • Yvonne maj 26, 2020 at 10:04

  Hej! Det har inte blivit av att jag skulle ha skaffat boken, men jag tar gärna emot två exemplar, så kan jag ge det ena till min syster. Vi är mångsidiga personer, som sysslar med flera typer av jobb och aktiviteter, och det kan vara bra med gröna tips inom olika områden. Jag tror att vi på många sätt redan är ekologiska, men nya idéer skadar aldrig!

 • Jenny maj 26, 2020 at 10:06

  Så kul om man kunde få en boozt och nya idéer till hur man kan bli en större vän med naturen.

 • Sofi maj 26, 2020 at 23:33

  Skulle överraska min syster med en bok, så sku vi kunna tillsammans börja leva mera ekologiskt med hjälp av boken.

 • Julia maj 31, 2020 at 14:21

  Jag har nyligen börjat följa dig och har redan fått mycket inspiration och värdefulla insikter. Jag har börjat få upp ögonen för minimalism hållbarhet, och i och med det intresset hittade jag till din blogg. Skulle helt säkert älska din bok <3

  Om jag måste välja något favoritinlägg från dig, så är det hårtvätt med rågmjöl & tankar om varför second hand inte nödvändigtvis är hållbart. Önskar att alla skulle ta del av det senare.

 • Leave a Reply

  Välkommen till Falka, vad roligt att du hittat hit! Falka är sidan för dig som är intresserad av en hållbar livsstil och välbefinnande. Här hittar du artiklar för att inspirera och hjälpa dig i ditt hållbara liv. Jag som skriver heter Julia Degerth och är så glad att ha dig här!

  Kategorier

  Follow

  Senaste artiklarna

  ×